Det är kundens önskemål som styr på vår eventbåt

Till vår eventbåt M/S Molly välkomnar vi både företag och privatpersoner.

Olika gruppstorlekar kan erbjudas olika innehåll ombord vår eventbåt M/S Molly. Grupper för maximalt 46 personer kan vi erbjuda mingel och bord utspridda över båten – då serverar vi buffé eller plockmat. Biosittning utan bord passar grupper upp till 26 personer. Vill ni sitta vid långbord kan vi ta emot 28 personer och då kan vi både servera buffé och bordsservering för till exempel en trerättersmiddag. För de mindre grupperna upp till 16 personer kan vi erbjuda styrelsesittning.

Vi kombinerar gärna mötet eller festen med andra aktiviteter i och omkring Stockholm. Vill ni lämna Stockholm arrangerar vi även specialcharter, till exempel i samband med Almedalsveckan på Gotland.

 

Skräddarsyr det enkla och det lyxiga

Då vi vet att våra kunder har olika behov och förutsättningar så är vår ambition alltid att kunna möta varje kunds unika situation. Vi har därför valt att inte skapa paket och prislistor.

En personlig kontakt med efterföljande möte på M/S Molly bidrar till att du får inspiration och att vi förstår just dina behov och kan ge dig det bästa förslaget.

Kontakta oss för offertförfrågan och information om lediga tider.

Vi ser fram emot att välkomna dig och dina gäster ombord på vår eventbåt!

 

Frukost – en underskattad stund

Vi vill lyfta frukosten, dagens viktigaste mål mat. Även de mörkaste dagarna på året så når solens strålar in till vår eventbåt M/S Molly, och vad kan väl vara trevligare än att börja dagen tillsammans med en god frukost och konferens, eller kanske en föreläsning.

Kontakta oss så planerar vi in er frukost ombord!