Företagsevent

Vi vet att många lever i en något stressig vardag. Vi vet också att valet av lokal har stor påverkan på upplevelsen av ett arrangemang. Att hålla konferensen, kick-offen eller kundeventet på M/S Molly ger flera av era sinnen stimulans samtidigt som närheten till vatten har en lugnade effekt och ökar kreativiteten. Bara vetskapen att det inte går att dra vidare i den hektiska vardagen förrän M/S Molly är åter i hamn har en starkt positiv påverkan på våra gäster – de får ett helt annat lugn och närvaro.

När ni konfererat klart

På nedre däck är det skönt att hänga en soliga dag, här kan vi även servera välkomstdryck och duka upp buffé. Det är även på nedre däck som du kan erbjuda dina gäster att basta och bada i tunna – vad kan väl vara mer avslappnande än att oavsett årstid sjunka ner i det uppvärmda vattnet och sen gå vidare till bastun? Om vädret tillåter kan vi även ankra för ett dopp i havet eller Mälaren.

Teknik

Vi erbjuder en 55-tums HD-TV till vilken du kan koppla både PC och Mac (via Apple TV) för att visa dina presentationer. Via ett Bose/Sonos-system erbjuder vi ett förstaklassigt ljud och du kan hämta in din egen Spotify-lista för att få precis den musik du själv önskar under ditt event.