Företagsevent

En konferens i Stockholm kan vara på många olika sätt. Vi vet att många lever i en något stressig vardag. Vi vet också att valet av lokal har stor påverkan på upplevelsen av ett arrangemang.

Att arrangera er konferens, kick-off eller kundevent på M/S Molly ger flera av era sinnen stimulans. Detta samtidigt som närheten till vatten har en lugnade effekt och ökar kreativiteten. Bara vetskapen att det inte går att dra vidare i den hektiska vardagen förrän M/S Molly är åter i hamn, har en starkt positiv påverkan på våra gäster – de får ett helt annat lugn och närvaro.

Mat och dryck

God mat och dryck är viktigt. Det har vi på M/S Molly tagit fasta på. Chefskock ombord är Nobelkocken Johnny Johansson. Den enda av alla nobelkockar som har Nobelstiftelsens godkännande att kalla sig Nobelkock.

Oavsett om ni önskar en smarrig frukost, rustik lunch, skaldjurstallrik, grillbuffé eller trerättersmiddag med exklusiva råvaror, så fixar vi det. 

Möjligheterna ombord är många och vi skräddarsyr tillsammans med dig ditt arrangemang.

Avslappnande miljö för konferens i Stockholm

På nedre däck är det skönt att hänga en soliga dag. Här kan vi även servera välkomstdryck och duka upp en god buffé.

Det är även på nedre däck som du kan erbjuda dina gäster att basta och bada i tunna. Vad kan väl vara mer avslappnande än att oavsett årstid sjunka ner i det uppvärmda vattnet och sen gå vidare till bastun? Om vädret tillåter kan vi även ankra för ett dopp i Stockholms skärgård eller Mälaren.

Teknik ombord

Vi erbjuder en 55-tums HD-TV till vilken du kan koppla både PC och Mac (via Apple TV) för att visa dina presentationer. Via ett Bose/Sonos-system erbjuder vi ett förstaklassigt ljud och du kan hämta in din egen Spotify-lista för att få precis den musik du själv önskar under ditt event.