Njut av god mat och dryck

Ingen kärlek är mer äkta, än kärleken till mat. (George Bernhard Shaw)

Mat som triggar ögat och gommen

Vi lägger vår själ i att skapa mat som triggar både ögat och gommen. Eftersom vi vet att både smaken och budgeten ser olika ut hos våra gäster gör vi allt för att skapa en meny med mat och dryck som passar just dina önskemål. Hittills har vi mött alla behov – allt ifrån kanapéer med öl, till femrättersmiddag á la Nobelmiddagen med champagne.

Nobelmiddagen och kungligheter

Vill du som gäst ha en extra matupplevelse? På M/S Molly är den välrenommerade kocken Johnny Johansson kökschef och gastronomisk innovatör.

Johnny har förutom att ha varit huvudansvarig kock för den prestigefylla Nobelmiddagen inte mindre än 11 gånger, även varit med i det svenska kocklandslaget. Han är den ende av alla ansvariga kockarna för Nobelmiddagen som fått Nobelstiftelsens Guldmedalj för sitt arbete.

Vi är stolta Nobelkocken Johnny Johansson vill jobba med oss.

God dryck till god mat

Till god mat kommer god dryck. Vi har ett trevligt sortiment av både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker. 

Champagne

Vi erbjuder champagne från HATT et SÖNER som är det enda svenskägda champagnehuset. Det är en fin historia om hur champagnehuset kom i ägo av familjen Ruscon. Du kan läsa den på deras hemsida, klicka här.

Vår huschampagne är HATT et SÖNER Grande Cuvée Brut. Genom vårt nära samarbete med champagnehuset HATT et SÖNER och dess ägare, kan vi erbjuda intressanta och trevliga champagneprovningar och sabreringskurser ombord M/S Molly.