Privata event

Vänner är alltid vänner hur långt tillbaka i tiden du än må resa. Om ni har minnen tillsammans finns där alltid en bit av er vänskap i ditt hjärta. (Kelley O’Connor)

Vi vill skapa minnen till dig

Är det din födelsedag, bröllopsdag eller kanske har du tagit studenten? Ska din vän gifta sig eller vill du skapa en minnesvärd överraskningsfest åt din partner?

På M/S Molly vill vi vara med och skapa minnen oavsett vilket tillfället är. Därför lyssnar vi alltid på dina behov och skapar en för dig unik upplevelse.

Ombord M/S Molly

På nedre däck är det skönt att hänga en solig dag, här kan vi även servera välkomstdrink och duka upp buffé. Det är även på nedre däck som du kan erbjuda dina gäster att basta och bada i tunna – vad kan väl vara mer avslappnande än att oavsett årstid sjunka ner i det uppvärmda vattnet och sen gå vidare till bastun? Vill ni även bada i havet så ankrar vi på en plats, allt enligt dina önskemål.

Mat och dryck

God mat och dryck är viktigt. Det har vi på M/S Molly tagit fasta på. Chefskock ombord är Nobelkocken Johnny Johansson. Den enda av alla nobelkockar som har Nobelstiftelsens godkännande att kalla sig Nobelkock.

Oavsett om ni önskar frukost, lunch, skaldjurstallrik, grillbuffé eller trerättersmiddag med exklusiva råvaror, så fixar vi det. 

Möjligheterna ombord är många och vi skräddarsyr tillsammans med dig ditt arrangemang.

Teknik

Via ett Bose/Sonos-system erbjuder vi ett förstklassigt ljud och du kan enkelt hämta in din Spotify-lista för att få precis den musik du själv önskar under ditt event. Vill du även visa ett bildspel har vi en 55-tums HD-TV till vilken du kan koppla din PC eller Mac.