Spa med badtunna och bastu

M/S Molly är utöver att vara en charterbåt, även en bad- och bastubåt. Ge din konferens eller fest en extra dimension. Bada i badtunnan i fören och njut i bastun med fin utsikt akterut. Eller varför inte ankra och hoppa i vattnet från båten.

Njut av bad och bastu i dess naturliga miljö

Stockholm är fantastiskt vackert från vattnet. Under vår tur på Stockholms vatten, eller när vi beger oss ut i Stockholms skärgård, är det en underbar upplevelse att sitta i den uppvärmda badtunnan med utsikt föröver eller att sitta i bastun med utsikt akterut.

I M/S Mollys spa på nedre däck finns två omklädningsrum med duschar, en stor bastu som rymmer 10-12 personer, toaletter och utomhus en uppvärmd badtunna där ca 10-12 personer kan bada året runt.

Charterbåt eller bastubåt?

M/S Molly har en avslappnad elegant miljö ombord. Kombinationen av restaurang med god mat och dryck, och möjligheten att bada i tunnan eller basta ombord är unik i Stockholm. Så nej, M/S Molly är ingen bastubåt. M/S Molly är så mycket mer än det.

Textilier

För att du ska slippa dra på stor packning kan vi genom vårt samarbete med Lexington® erbjuda er sköna handdukar. Det finns även tvål och schampoo. Men kom ihåg att ta med dig dina badkläder.