2018-02-19

Extra servis till vår- och sommarsäsong

Vill du eller känner du någon som vill arbeta extra på M/S Molly. Nu söker vi extra servis till vår- och sommarsäsong.

Vi söker extra servis….

Vi är ute efter en glad person som ser mötet med gästen som det viktigaste. Du bör ha erfarenhet från servering. En strukturerad teamplayer med känslan för detaljer och helhet vid de varierande eventen. Vårt mål är att överträffa varje gästs förväntan ombord. Som servis bör man då vara lyhörd och alert inför gästens behov och önskemål under vistelsen.

Om M/S Molly……

Vi på M/S Molly vill skapa en familjär känsla både bland personal som med gäster som kan vara både företag och privata. Gästantalet varierar från 10 personer upp till 46 person. Som privat person kan man fira allt från dop till bröllop ombord. Företags eventen kan handla om allt från kickoffer, konferenser, frukost seminarier som bok releases och produktlansering.
Gästen kan beställa både mingelbuffé som fyra- rätters sittande middag med bastu och badtunna som trevligt inslag under eventet.
 M/S Molly utgår från Strandvägskajen där gästen kan välja att ligga kvar vi kaj och/eller ta en Cruise in i vackra Mälaren. Ombord kan gästerna basta och njuta av 40 gradigt vatten i badtunnan. Man kan även välja att lägga till och ta ett dopp i sjön.

Arbetspassen kan variera allt ifrån heldags konferens med börja vid kl 8 med frukost till kl 03.00 med bar och dans. 

Ser du att du är den vi söker eller känner någon som skulle passa ombord så kontakta Pia Alen eller Mattias Frisk på pia@msmolly.se, mattias@msmolly.se.

Vi tar endast emot ansökan via mail.

 

Share