2019-02-04

M/S Molly söker en serveringsansvarig

Vi på M/S Molly söker en serveringsansvarig som ska bli en del av teamet på M/S Molly som idag består av 14 personer med Nobelkocken Johnny Johansson i spetsen. Teamet arbetar på plats på båten och arrangerar olika typer av konferenser, fester och olika event.

Du erbjuds en bred och ansvarstagande roll som bland annat innefattar helhetsansvaret för övrig serveringspersonal, schemaläggning och förberedelse inför evenemangen. M/S Molly erbjuder event för både företag och privatpersoner tex konferenser, företagsfester, bröllop och födelsedagar.

Tjänsten passar dig som trivs i en varierande roll med högt tempo där ena dagen inte är den andra lik. Din samarbetsvilja och flexibilitet är viktig för att gästerna ska få bästa möjliga upplevelsen på M/S Molly. Ditt ansvarsområde innefattar bland annat att se till att förbereda och servera kunderna under eventet/båtturen och bidra till en härlig kundupplevelse. Då företaget har som på sikt målet att expandera kommer dina arbetsuppgifter och ansvarsuppgifter även kunna utvecklas utefter detta.

Vi söker dig som:

– Har minst ca 5 års erfarenhet av restaurang- och servicebranschen och ser dig långsiktig i rollen.
– Har erfarenhet av personalansvar och schemaläggning
– Har inköp- och inventeringsvana
– Är mycket flexibel med arbetstider och uppskattar att arbeta kvällstid och helger
– Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer använda båda språken i arbetet.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av båtlivet

Som person är du:

Mycket flexibel och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är en van problemlösare. Vidare är du prestigelös och trivs med att arbetsuppgifterna innefattar allt från högt till lågt. Du är noggrann och strukturerad och du har lätt för att planera med god framförhållning inför de olika eventen. Du gillar att hantera många uppgifter parallellt.

Du är kreativ och kommer gärna med idéer för att förbättra rutiner mm.

Du är en positiv människa och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med alla olika typer av människor då M/S Molly riktar sig till en bred målgrupp, både privatpersoner och företag.

 

Låter detta som du? Tveka inte att kontakta oss!

Skicka ditt CV och personliga brev till kenneth@msmolly.se

 

Share