2017-02-10

OPERATIV RESTAURANGCHEF TILL M/S MOLLY!

Nu har du möjlighet att ta dig an en ny roll och bli en del vårt härliga team på charterbåten M/S Molly som utgår från Strandvägen vid Strandvägskajen 21 i Stockholm. Vi söker dig med erfarenhet från restaurangbranschen som vill ansvara för serveringsdelen på M/S Mollys många event. Trivs du i en roll med personalansvar och är genuint serviceminded? Sök då tjänsten redan idag här!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för M/S Mollys räkning en aktiv restaurangchef som ska bli en del av teamet på M/S Molly. Teamet arbetar på plats på båten och arrangerar olika typer av konferenser, fester, bröllop, födelsedagar och olika events. Du erbjuds en bred och ansvarstagande roll som bland annat innefattar helhetsansvaret för övrig serveringspersonal, schemaläggning, och förberedelse inför evenemangen. M/S Molly erbjuder events för både företag och privatpersoner.

Tjänsten passar dig som trivs i varierande roll med ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. Din samarbetsvilja och flexibilitet är viktig för att kunderna ska få bästa möjliga upplevelse på M/S Molly. Ditt ansvarsområde innefattar bland annat att se till att förbereda och servera kunderna under eventen och bidra till en härlig kundupplevelse. Då företaget har som mål att expandera på sikt kommer dina arbetsuppgifter och ansvarsområden även kunna utvecklas utefter detta.

Är du den vi söker?

Sök tjänsten här: http://Operativ restaurangchef till M/S Molly